Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De blauwe vlinder

Mijn praktijk heet De blauwe vlinder ter nagedachtenis aan mijn schoonmoeder.


Toen zij overleden was, nam ik haar waar als blauw lichtje bij haar dierbaren. Een blauwe vlinder op mijn pad, laat me ervaren dat ze in de energie nog bij ons is. 


De blauwe vlinder, wanneer ik haar tegenkom, is licht in de energie en laat me weten dat ik de juiste weg ga.
Ellie

Hallo, ik ben Ellie, 37 jaar jong, getrouwd met Ruud en moeder van twee kinderen. Theike (7) en Marit (2). En woonachtig in het prachtige rozendorp Lottum.


Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik kon zeggen dat ik helder waarnam op verschillende gebieden. Het stukje (ver)oordeel vanuit mezelf, maar ook van de mensen om me heen, deed me daarin heel veel. 


Nu kan ik zeggen dat ik de weg die ik gelopen heb in combinatie met mijn sensitiviteit, als kracht kan gebruiken. En deze kan inzetten tijdens de afstemmingen die ik maak.


Als kind was ik graag buiten, in de natuur, dwalend door een weiland of genietend in het bos. Het was de plek waar ik het meest mezelf kon zijn. Heerlijk met de voeten op de grond, aardend maar ook dromend in het hier en nu aanwezig. Even weg van alles in de wereld om me heen, een wereld die ik niet begreep. Ik nam dingen waar vanuit mijn sensitiviteit, die niet vanzelfsprekend waren voor iedereen. 


Een opleiding bloemsierkunst leek vanzelfsprekend, bloemen werkten op mij als aardend en hielden me in het hier en nu. Na de opleiding bloemsierkunst besloot ik de lerarenopleiding te gaan doen voor het groene onderwijs. Naast het agrarische bedrijf dat mijn ouders runden, ontdekte en leerde ik veel verschillende manieren om mensen kennis te laten maken met het groen.


De pedagogische vaardigheden zet ik nu, samen met de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan in de opleiding tot nieuwetijdstherapeute in, om ieder die het nodig heeft te ondersteunen middels een persoonlijke afstemming of consult.