Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De taal die de bloem spreekt

Laat je verwonderen door wat bloemen en planten je te vertellen hebben.


Bloemen, planten en bomen. In energie, net zo levend als jij en ik. Verbonden door een netwerk van licht in helderheid met alles om hen heen. Iedere bloem, plant of boom heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie. Weet dat met deze trillingsfrequentie jouw energie of jouw gemoed beïnvloedt kan worden. Wanneer we een bloem, (plant of boom) in jouw energieveld zetten, zal jou energie de energie van deze bloem waarnemen. Jouw energie, jouw trillingsfrequentie zal door invloed van deze bloem reageren.


We kunnen de bloem gebruiken vanuit zijn eigen unieke trillingsfrequentie. Iedere bloem verteld zijn eigen verhaal met zijn eigen frequentie die hij uitzendt. Met deze energie/frequentie kunnen we vormgeven en creëren.


Net als jij en ik, heeft alles en iedereen zijn eigen energie, deze energie is voelbaar en meetbaar. In het cursusaanbod dat ik biedt leer jij om deze energie waar te nemen in trilling. Zodat jij op intuïtieve wijze gebruik kunt maken van de energie van bloemen en planten en deze passend kunt maken bij de energie van de ontvanger.

De frequentie

Scabiosa

Licht open, naar boven gericht. Sterk maar ook heel kwetsbaar

Viooltje

Zacht kwetsbaar, jij verspreidt je liefde zonder verwachtingen en jij komt er altijd weer bovenop

Beuk

Jij kijkt eerst rustig de kat uit de boom voordat jij je laat zien. Krachtig en sterk

Matricaria

Kwetsbaar en zacht, voorzichtig laat jij je zien. Met de juiste benadering, sta jij sterk

Bomen, planten en bloemen (verder te lezen als bloem of bloemen) zijn in hun frequentie niet anders dan jij en ik.

Wij hebben diversen energievelden om ons heen (7 redelijk te meten). Zo ook kan je energievelden om de plantaardige levensvormen waarnemen.


Het is bij vele mensen al bekend dat je de energie van een boom kunt ervaren. Boom-knuffelen wordt dat ook wel genoemd. Je hoeft je echter niet te omhelzen met een boom. Het contact kan je maken via je hand, of door je bewust te zijn van de aanwezige energie van de boom.


Helpend in de zin van ‘het bewust’ contact maken, het ‘aarden’ of het tot ‘rust’ komen of om even te ‘zijn’.


Bij bomen wordt dit al toegepast, struiken, planten of bloemen hebben net zo goed een eigen energieveld. Mooi zou zijn, dat we deze mooie plantaardige bestaansvormen kunnen laten ‘leven’.


Het laten leven van deze plantaardige bestaansvormen zou kunnen door de bloemen fysiek niet te oogsten, maar door ze vast te leggen in beeld. In taal zou dan beschreven kunnen worden in een vertaling, wat deze bloem in ons energieveld teweegbrengt. Dit hoeft niet voor iedereen hetzelfde te zijn, daarom is het fijn om dit persoonlijk te vertalen.

Alleen al het zien, het voelen en ervaren, maakt dat er een andere trilling waarneembaar wordt binnen je eigen energieveld. Daardoor zal er een beweging, hoe groot of hoe klein deze ook zal zijn, gemaakt worden in jouw eigen unieke zijn. Je frequentie wordt erdoor beïnvloed.


Omdat niet iedereen staat achter het gebruik van verse bloemen, omdat het levende vormen zijn, net als jij en ik, kan er ook gebruikt worden van beeld. Een bloem of een boeket dat is vastgelegd op een foto geeft ook diezelfde beweging in de energie. Het kan echter helpend zijn om de fysieke, tastbare vorm te gebruiken. Sommige energievelden hebben deze vorm vanuit hun ‘zijn’ nog nodig.


De tekst hieronder is gericht op zowel het gebruik van de foto, als van de fysiek tastbare vorm van de bloem.


Met de energie, trilling of frequentie, kunnen we in de vertaling in taal meegeven wat we in de energie tastbaar willen maken, voor de personen die dit in trilling fysiek niet ervaren.

Wanneer bijvoorbeeld bij rouwbloemwerk, de bloemen in trillingsfrequentie afgestemd worden op wie de overleden dierbare was, kan dit als laatste eerbetoon in energie heel mooi en bijzonder zijn. Het bloemstuk op de kist of de wade is immers het geen dat je in frequentie waarneemt. (dit waarnemen doet iedereen op zijn eigen unieke manier.

Zo is het ook, wanneer we bijvoorbeeld een bloem of een boeket samenstellen voor een persoon. Heeft de ontvanger van de bloem een opkikker nodig, een hart onder de riem, vreugde, of noem maar op… Op deze specifieke boodschap die jij wilt meegeven aan de ontvanger van de bloemen kan dit in trillingsfrequentie meegegeven worden.


Heb je geen specifieke boodschap, laat dan vooral de bloemen afstemmen op de ontvanger. In trillingsfrequentie is dit mogelijk.


Ook kunnen bloemen de energie beïnvloeden wat sfeer en gevoel betreft in een woning. De energiewaarde in een woning is meetbaar. Ikzelf doe dit door middel van wichelen. Een techniek die al eeuwenlang gebruikt wordt om diversen aardstralen te meten.


Aan de energie in een woning, kennen we een bepaalde waarde toe. De energie kan te laag of te hoog zijn. Door bloemen toe te voegen in of rondom de woning (welke kan uitgemeten worden) kan de energie, de trilling of de frequentie in balans gebracht worden.

Bloemen als laatste groet

Een bloemstuk als laatste groet mag in de energie overeenkomen met wie de overledene was.


In gesprek met jullie, luister ik graag naar het verhaal over jullie dierbaar overledene. Door het verhaal en een foto van, of bezoek aan de overleden persoon, krijg ik een beeld van wie de persoon was. 


Ik ga op zoek naar bloemen en/of planten die passen bij deze persoon. Dit doe ik in overleg met jullie als nabestaanden. Alles is energie. Zo ga ik in bloemen deze energie weer geven. Een bloemstuk passend bij jullie dierbaar overleden persoon.


Het is mogelijk om mee te werken aan het bloemstuk. 

Voor (klein)kinderen van de overleden persoon kan dit een fijne manier zijn om te vertellen over wie de persoon was. In de voor jullie emotionele periode.


Verder op de pagina zal te lezen zijn, dat planten en bloemen een frequentie uitzenden. Deze frequentie is te af te stemmen op een bepaalde emotie of persoon.