Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Contact

Toestemming*
Dit formulier vraagt om toestemming om via mail of telefoon met u te communiceren. Onze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens om gaan.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank voor uw bericht, het bericht is succesvol verzonden. Ik neem binnen 5 werkdagen contact met u op via mail. Tot snel! Ellie

Maak gebruik van het contactformulier voor vragen aangaande de consulten en bloemsprankelingen.Liefs EllieNeem contact met me op

Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Voor andere vragen mag een e-mail achtergelaten worden. Ik zal dan zo snel als mogelijk contact opnemen. 

De blauwe vlinder
Grimmelsweg 1a

5973 PX Lottum
(0031) 6-31794863

[email protected]


Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de praktijk. Tevens is de praktijk voorzien van een wachtruimte en toilet (niet rolstoeltoegankelijk). De praktijk is verder wel rolstoeltoegankelijk. Indien nodig kom ik bij u aan huis.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is matig.

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Algemene voorwaarden, klacht​en en geschillen, privacy en AVG​

De blauwe vlinder, praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching, maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website: www.praktijkdeblauwevlinder.com voor volledige tekst .

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.

Algemene voorwaarden

Klachten en geschillen   

Privacy en AVG               

Voor aanvang van de eerste sessie, zal ik om een ingevulde behandelovereenkomst  en toestemming formulier vragen, neem dit mee tijdens uw eerste bezoek.

Behandelovereenkomst              

Toestemming formulier