Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Contact

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank voor uw bericht, het bericht is succesvol verzonden. Ik neem binnen 5 werkdagen contact met u op via mail. Tot snel! Ellie

Heeft u vragen met betrekking tot het maken van een afspraak of één van de producten en/of diensten, vul dan het contactformulier in.


Binnen 5 werkdagen probeer ik contact met u op te nemen.

Neem contact met me op

Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Voor andere vragen mag een e-mail achtergelaten worden. Ik zal dan zo snel als mogelijk contact opnemen. 

De blauwe vlinder
Grimmelsweg 1a

5973 PX Lottum
(0031) 6-31794863

[email protected]

Algemene voorwaarden, klacht​en en geschillen, privacy en AVG​

De blauwe vlinder, praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching, maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website: www.praktijkdeblauwevlinder.com voor volledige tekst .

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.

Algemene voorwaarden

Klachten en geschillen   

Privacy en AVG               

0